Giresun'da şehit Polis Memuru Kırtay’a Son Görev

şehit polis memuru kırtay’a son görev

Giresun'da şehit Polis Memuru Kırtay’a Son Görev

Gümüşhane’de görevine gittiği sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden özel harekat polisi Hamdullah Kırtay, Tirebolu’da toprağa verildi.

Tirebolu ilçesine getirilen 21 yaşındaki Kırtay için merkez Uzunkum Camisi'nde tören düzenlendi. Burada anne Firdevs ve baba Nedim Kırtay'ı yakınları teskin etti.

Kırtay'ın cenazesi, Cuma Namazına müteakiben Giresun İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç’in kıldırdığı cenaze namazının ardından İğnece köyündeki aile kabristanlığına defneıdildi.

Hamdullah Kırtay'ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Kırtay'ın, görevine gittiği sırada kazanın meydana geldiği öğrenilmişti.

Cenaze törenine, Kırtay'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Selami Hüner, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, belediye başkanları, ilçe müftüleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.