Agri'da Açılış Töreni Gerçekleştirildi

açılış töreni gerçekleştirildi

Agri'da Açılış Töreni Gerçekleştirildi

AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ağrı’nın Eleşkirt İlçesine bağlı Arifbey köyünde yapımı tamamlanan “Arifbey Köyü Camii” İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun da katıldığı açılış töreniyle İbadete açıldı.
        Hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla yaptırılan Arifbey Köyü Camii'nin açılış törenine İl Müftüsü Tandoğan Topçu’ nun yanında Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Eleşkirt İlçe Müftüsü Kemal Arpacı, Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Topçunun yaptığı duanın ardından kurdele kesimiyle açılışı gerçekleştirilen camide ilk namaz da Topçu’ nun imamlığında cemaatle kılındı.

Müftü Topçu açılış sonrası caminin yapımına maddi desteğinden dolayı hayırsever vatandaşa plaket takdim ederek, maddi veya manevi emeği olan herkese teşekkür etti.