Bilecik'de 2019 Yılı Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

2019 yılı ağustos ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

Bilecik'de 2019 Yılı Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

2019 YILI AĞUSTOS AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ başkanlığında Ağustos ayı İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı.

Pazaryeri İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı İbrahim ÖZEN, Şube Müdürleri ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda;

Güncel İdari konular işlendi. 2019-2020 Yılı Umre Organizasyonunda görevlendirilecek teklife tabi (Kafile Başkanı, Ekip Personeli vb. ) görevlilerin seçimi yapıldı. 2019-2020 Yılı Umre Organizasyonu planlamaları yapıldı. 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklerinin görüşülmesi. Diyanet İşleri Başkanlığının  “Geçici Öğretici İşlemleri” konulu yazısının görüşülmesi. Sigara ile mücadele konusu görüşülmesi Diyanet TV “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” Programının görüşülmesi konuları ele alındı.