Hatay'da Vali Yardımcımızdan Il Müftülüğüne Veda

vali yardımcımızdan il müftülüğüne veda

Hatay'da Vali Yardımcımızdan Il Müftülüğüne Veda

Hatay Vali Yardımcısı Bilal ÖLMEZ son mülki amirler kararnamesi ile Balıkesir İli Kepsut İlçesine Kaymakam olarak tayin olması dolayısıyla İlimizden ayrılmadan önce kurum ve kuruluşlara veda ziyaretleri yapıyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğümüzü de ziyaret eden Sayın Vali Yardımcımız; “Görev süresi boyunca İl Müftülüğümüz ile büyük bir uyum ve iş birliği içinde çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Müftülüğümüze dikkatli ve gayretli çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiler.”

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU ise; “Görev süresi boyunca İl Müftülüğümüz çalışmalarına olan destekleri dolayısıyla sayın Vali Yardımcımıza teşekkür edip yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Belen İlçe Müftümüz Mehmet Seri DOĞRU, İl Müftülüğü Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Servet BİLGİN ile Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri UÇAK’ın da hazır bulunduğu ziyaret, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’nun Vali Yardımcısı Bilal ÖLMEZ’e plaket takdimi ile sona erdi.