Erzincan'da 2019 Yılı Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

2019 yılı eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

Erzincan'da 2019 Yılı Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Bir ziyaret maksadıyla memleketi Erzincan'da bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, 2019 yılı Eylül ayı mutat toplantısına katılarak ilçe müftüleriyle tanıştı, toplantıya katılan personel ile bir süre sohbet etti. İlçelerimizde yürütülen hizmet ve faailiyetler hakkında bilgiler aldı.

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTI GÜNDEMİ

05.09.2019 tarihinde Erzincan İl Müftülüğünde yapılacak toplantıda aşağıdaki konuların görüşülmesi kararlaştırılmıştır.

Diyanet İşleri Başkanlığına ait “Evliliğe İlk Adım Semineri” konulu yazının görüşülmesi. (Ek-1) Diyanet İşleri Başkanlığına ait “2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri” konulu yazının görüşülmesi. (Ek-2) Diyanet İşleri Başkanlığına ait “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Uygulama Esasları” konulu yazının görüşülmesi. (Ek-3) Diyanet İşleri Başkanlığına ait “4/B Sözleşmeli Personele Yönelik Mesleğe Hazırlık Eğitimi” konulu yazının görüşülmesi. (Ek-4) Umre duyurusunun yapılması. Sözleşmeli personelden boşalan kadroların kontrol edilmesi. Dilek ve temenniler.