Malatya'da Il Emniyet Müdürü Urhal’dan Il Müftümüze Veda Ziyareti

il emniyet müdürü urhal’dan il müftümüze veda ziyareti

Malatya'da Il Emniyet Müdürü Urhal’dan Il Müftümüze Veda Ziyareti

Resmi Gazetede Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Samsun’a atanan İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, 24.09.2019 Salı günü İl Müftümüz Veysel IŞILDAR’a veda ziyaretinde bulundu.

İl Müftümüz IŞILDAR, Malatya’mıza sağladığı katkı ve emeklerden dolayı Emniyet Müdürü URHAL’a teşekkür ederek; “5 yılı aşkın süredir Malatya’da başarılı çalışmalara imza atan Sayın Müdürümüz tüm Malatya halkının takdirini kazandı. Emniyet Müdürümüz şehrimizde görev yaptığı süre içerisinde huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çok değerli hizmetlerde bulundu. Kendisine özverili çalışmalarından dolayı şehrimiz ve şahsım adına teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü URHAL ise görevi süresince kendisine ve Emniyet teşkilatına verdikleri desteklerden dolayı tüm Malatyalılara, kurum ve kuruluş yöneticilerine ve İl Müftümüz IŞILDAR’a teşekkür etti.