Malatya'da Inönü üniversitesinde Aşure Etkinliği

inönü üniversitesinde aşure etkinliği

Malatya'da Inönü üniversitesinde Aşure Etkinliği

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (MEDİKO) önünde Aşure etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KIZILAY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret AKPOLAT, İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan MEŞELİ, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir GÜNATA,  İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer ÇELİK, idari ve akademik personel ile öğrenciler katıldı.

İl Müftümüz IŞILDAR’ın duasıyla başlayan etkinlikte, Rektör  Prof. Dr. KIZILAY, İl Müftümüz IŞILDAR, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan MEŞELİ, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir GÜNATA da aşure dağıtımında bulundu. Etkinliğe öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.