Rize'de Hafız öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

hafız öğrenciler kahvaltıda buluştu

Rize'de Hafız öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Rize İl Müftülüğü tarafından imzalanan protokol çerçevesinde İlahiyat Fakültesi bünyesinde açılan Hafızlık Eğitimi programına devam eden öğrenciler Fakültede hafızlık eğitimini yaptıran Uzman Kur’an Kursu Öğreticisi Vildan Kalkavan’ın nezaretinde kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Dr. Kadir Taşpınar, Öğretim Görevlisi Vehbi Cansız, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir ve davetliler katıldı.

Kahvaltıda söz alan Rektör Hüseyin Karaman, Üniversite bünyesinde yapılan hafızlık eğitimine her türlü desteği verdiklerini ve hafızlığını bitiren öğrencileri umre ile ödüllendirdiklerini belirtti.

Programın sonunda 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde hafızlığını bitiren Esra Saka’ya takdir belgesi Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından takdim edildi.