Rize'de öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

öğrencilerden anlamlı ziyaret

Rize'de öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Doğuşçay İlkokulu öğrencileri Müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirerek haftamızı tebrik ettiler.

İl Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı, Abdullah Köseoğlu ve Tuğba Kişmir ile bir araya gelen öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftamızı tebrik ederek çiçek takdiminde bulundular.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası hakkında bilgi veren İl Müftü Vekilimiz Naci Çakmakçı, haftamızın ana temasının bu yıl “Cami ve Hayat” olduğunu ifade ederek çocuklara camileri hayatlarından hiç çıkarmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Müftülük çalışmaları hakkında bilgi veren Çakmakçı, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Çakmakçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Öğrencilere Başkanlığımız yayınlarından Diyanet Çocuk Dergisi ve çikolata hediye edildi.