Eskişehir Müftülüğünden şehit Ve Gazilere Ziyaret

eskişehir müftülüğünden şehit ve gazilere ziyaret

Eskişehir Müftülüğünden şehit Ve Gazilere Ziyaret

Eskişehir Müftülüğünden Şehit ve Gazilere Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Bekir Gerek başkanlığındaki heyet Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Kur’an’ı Kerim okunarak, vefat eden gazi ve şehitlerimiz için dualar yapıldı. Huzurumuzu şehitlerimize borçluyuz diyen İl Müftüsü Bekir Gerek, biz her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Kanlarıyla bizlere bu vatanı emanet kılan şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. Vatanın tapusu olan camilerimizde yapılan her duada aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimizin sağlık ve sıhhatleri için niyazda bulunuyoruz. Dualarımız her daim sizlerle. İfadelerini kullandı.

Gül ve kitap takdiminde bulunan Müftü Gerek, her hafta Cuma günü Vişnelik Cami Kur’an Kursunda Şehit ve gazi yakınlarıyla buluşma programları düzenleneceğini bildirdi.

Din görevlileri tarafından hiçbir zaman unutulmadıklarını ve böylesi anlamlı bir haftada yapılan bu ziyaretten  dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ertuğrul Özkütük ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Hacı Şahin her daim yanlarında olan başta İl Müftüsü Bekir Gerek olmak üzere tüm din görevlilerine teşekkür ederek camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ettiler.