Hatay'da Ilçe Müftülüklerimizce “cami Ve Hayat” Konulu Konferans Düzenlendi

ilçe müftülüklerimizce “cami ve hayat” konulu konferans düzenlendi

Hatay'da Ilçe Müftülüklerimizce “cami Ve Hayat” Konulu Konferans Düzenlendi

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle 2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da İskenderun Belediye Kültür Merkezinde, saat 14.00’da Belen İlçe Müftülüğünde Şanlıurfa İbrahim Halilullah Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet GÜNDÜZ “CAMİ VE HAYAT” konulu konferans verdi.  Aynı gün saat 14.00’da Arsuz ilçe Müftülüğünde düzenlenen programda İl Müftü Yardımcımız İrfan AÇIK, Yayladağı İlçe Müftülüğünde düzenlenen programda ise Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin ENEÇ konferans verdi.

İlçe Müftülüklerimizin düzenlemiş olduğu ve “Cami Hayatın İçinde Hayat Caminin İçinde” temasının işlendiği konferans programlarına başta İlçe Müftülerimiz olmak üzere Din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

Bu vesileyle, kendisini asil bir hayatın inşasına ve soylu bir gayenin ihyasına adayan; sorumluluk bilinciyle, ilim ve irfan donanımıyla, ahlak ve faziletiyle aziz milletimizin dinî ve manevi hayatına hizmet eden değerli din görevlilerimizin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyor, ahirete irtihal eden hademe-i hayrâta Yüce Allah’tan rahmet; hayatta olanlara sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice hizmetler nasip etmesini niyaz ediyoruz.