Kirklareli'de Camiler Haftasında Sayın Valimize Teşekkür Ziyareti.

camiler haftasında sayın valimize teşekkür ziyareti.

Kirklareli'de Camiler Haftasında Sayın Valimize Teşekkür Ziyareti.

Her yıl ülkemiz çapında 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası Valilik Ziyareti ile başladı.
▪︎Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş başkanlığında oluşan ziyaret heyetinde Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Fatih Çelik , İl Vaizleri Fatma Silkin Erol, Yunus Emre Demirtaş, Şube Müdürü Abdullah Mangır, Sendika Temsilcisi Yavuz Eser, imam-hatip Zaim Işık yer aldı.
▪︎Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin, ziyaret heyetini Valilik makamında kabul ederek , kurum camiasının Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.
Vali Bilgin yaptığı açıklamada , ilimizdeki din hizmetlerinin kalitesinin artırılması noktasında il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen çalışmalar ve özverili çalışmalar için teşekkür etti.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı açıklamada " Hafta vesilesi ile ilimizdeki din hizmetlerine başta zatı alinizin verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Kurumca rutin hizmetlerin dışında 4 adet proje aktif bir şekilde uygulamada devam etmektedir. Ayrıca ilimizde 4-6 yaş grubunda 60 adet sınıf açılmış bulunmaktadır.Bu sınıflarda 700'ü aşkın okul öncesi çocuğun degerler egitimi alması mutluluk vericidir. Bu kursların standardizasyonu konusunda verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum" dedi.