Erzincan Net Gazetesi Ve Can Tv 24’ten Müftümüze Ziyaret

erzincan net gazetesi ve can tv 24’ten müftümüze ziyaret

Erzincan Net Gazetesi Ve Can Tv 24’ten Müftümüze Ziyaret

Erzincan NET Gazetesi ve Can TV 24’ten Müftümüze Ziyaret

01.07 Ekim tarihleri arası Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Can TV 24 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Suhabi Okumuş, Can TV 24 Televizyonu Program Sunucusu Sebahattin Karanlık ve Basın-Haber Muhabiri Alparslan Kanmaz, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin’i makamında ziyaret ederek haftamızı tebrik ettiler.

“Cami ve Hayat” teması çerçevesinde, cami ve din hizmetlerine basın ve televizyon yayıncılığı olarak gereken desteği vereceklerini ifade eden ekip, müftümüz Çetin’den hafta ile ilgili bilgi, program, etkinlik ve çeşitli faaliyetler hususundaki değerlendirmelerini kayıt aldılar.

Aynı günün akşam saatlerinde, saat 20:30’da yayınlanmak üzere Can TV 24 program sunucusu Sebahattin Karanlık’ın sunduğu “Konuk Dosyası” programının konuğu olan müftümüz Çetin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili açıklamalarda bulundular.