Mersin'de Akdeniz Dernek Camii Kur’an Kursunda Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Semineri Gerçekleştirildi

akdeniz dernek camii kur’an kursunda camiler ve din görevlileri haftası semineri gerçekleştirildi

Mersin İl Müftülüğü ADRB üyesi Uzman Vaiz Hacı Kadın Öztürk tarafından Akdeniz Dernek Camii Kur’an Kursunda Camiler ve Din Görevlileri Haftası semineri gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen seminerde Öztürk, camilerimiz küçük, büyük, yaşlı, genç, kadın, erkek tüm müminlerin huzur bulduğu ve huzura durduğu Allah’ın yeryüzünde en sevdiği mekânlar olduğundan bahsetti.

Öztürk; programın sonunda Başkanlığımız yayınlarından olan “Cami ve Hayat ”konulu kitaplarından hanımlara hediye etti.