Hatay'da Afrin’de Başarılı öğrencilere ödül Töreni Düzenlendi

afrin’de başarılı öğrencilere ödül töreni düzenlendi

Hatay'da Afrin’de Başarılı öğrencilere ödül Töreni Düzenlendi

Zeytindalı Harekat Bölgesinde bulunan başarılı öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Afrin Bilal B. Rebah Camiinde düzenlenen törene; Sakarya İl Müftüsü İhsan AÇIK, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Zeytindalı Bölgesi Genel Koordinatörü İl Müftü Yardımcısı İrfan AÇIK, Raco ve Mabatlı Koordinatörü Defne İlçe Vaizi Rıdvan YILDIZ, Afrin yerel Müftüsü Selahaddin KERO, Afrin din görevlileri, Kur’an Kursu öğrencileri ile veliler ve Afrin halkı katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan şiir ve ilahilerin ardından İl Müftümüz dua etti.

Tören, öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.

Ayrıca Müftülerimiz, Afrin Müftülüğünü ziyeret etti. Müftülük çalışanları ve personel ile toplantı yapan Müftülerimiz daha sonra yetim aileleri ziyaret ederek ayni ve nakdi yardımda bulundular.