Bilecik'de Toki Kuruluş Kur'an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencilerinden Müftülüğe Ziyaret

toki kuruluş kur'an kursu 4-6 yaş sınıfı öğrencilerinden müftülüğe ziyaret

Toki Kurulus Kur'an Kursu 4 6 yaş sınıfı öğrencilerinden İl Müftülüğümüze ziyaret

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftülüğümüze bağlı TOKİ Kuruluş Kur’an Kursu öğrencileri Müftülüğümüzü ziyaret etti

Kurs Öğretmenleri Medine URFALI, Nurhan TÜRK ve Çiğdem AĞDACI’nın da eşlik ettiği ziyaret İl Müftüsü Necati AKKUŞ’un kabulü ile başladı. Müftülük Makamında kabul edilen öğrenciler Müftü AKKUŞ’a  Ayetel Kürsi yazılı tablo hediye etti.

İl Müftü Yardımcıları İbrahim ÖZEN ve Aysel HACIÖMEROĞLUNU makamında ziyaret eden öğrenciler ve kurs öğretmenleri, akabinde Şube Müdürleri ve Kısım Şefliklerini, çeşitli hediyeler sunarak ziyaret etti.