Kirklareli'de Müftüler, Yeni Açılan Kursları Ziyaret Etti.

müftüler, yeni açılan kursları ziyaret etti.

Kirklareli'de Müftüler, Yeni Açılan Kursları Ziyaret Etti.

İlimiz genelinde 4-6 yaş Değerler Eğitimi Sınıfları açılmaya devam ediyor. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş Lüleburgaz ilçesine bağlı beldelerde açılan kursları ziyaret etti.
Ziyarete Lüleburgaz ilçe müftüsü Hüseyin Uysal, Pınarhisar ilçe müftüsü Hasan Hüseyin Uluçınar katıldı.
Müftüler ilk ziyareti Evrensekiz beldesindeki kursa yaptılar. Çocuklarla sohbet edip çikolata ikram ettiler.
Ardından Büyükkarıştıranda yeni açılan kursu ziyaret ettiler.
Müftüler, Büyükkarıştıran Fatih Camiinde öğle namazını eda ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Müftü Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Bugün Büyükkarıştıran ve Evrensekiz beldelerimizde yeni açılan kurslarımızı gezdik. Çok güzel bir dizayn ile hazırlanmış sınıflarda miniklere ilk temel değerleri veriyor olmaktan mutluluk duydum. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlimiz çapında 60'ı aşkın sınıfta bu kurslar devam ediyor. İnşaallah eğitim kalitemizi daha da artırmaya devam edeceğiz." dedi.
Müftü Demirtaş Ahmetbey beldesini de ziyaret ederek Merkez Camii altında uygun bir mekânın kursa dönüştürülmesinin mümkün olduğunu belirterek çalışma yapılmasını istedi.