Malatya'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Paneli

camiler ve din görevlileri haftası paneli

Malatya'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Paneli

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Müftülüğümüz ve İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliği ile 08.10.2019 Salı günü panel düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Zahit AKSU Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret KARAMAN, Öğretim Üyeleri, İlçe Müftülerimiz, Vaizlerimiz ve İlahiyat Fakültesi öğrencileri katıldı.

Başkanlığını İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet BİRSİN’in yaptığı panele konuşmacı olarak katılan İl Müftümüz Veysel IŞILDAR; “Cami ve Gençlik”, İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Selahattin YILDIRIM; “Hz. Peygamber’in (sav) Namaz Kıldığı Mekanlar” ve İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Fethullah ZENGİN ise; “Hz. Peygamber (sav) Mescidinin Özellikleri” başlıkları altında sunum yaptılar.

Panel sonunda tüm öğrencilere Başkanlığımız yayınlarından 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasının da ana teması olan Cami ve Hayat adlı kitap dağıtıldı.