Mehmetçik Için Nevşehir’de Zafer Duası Yapıldı

mehmetçik için nevşehir’de zafer duası yapıldı

Mehmetçik Için Nevşehir’de Zafer Duası Yapıldı

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan 'Barış Pınarı Harekatı'nın' zaferle sonuçlanması için sabah namazında Nevşehir’deki bütün camilerde Fetih Suresi okunarak dua edildi.

Sabah namazı öncesi okunan Fetih Suresi ve kılınan namazından sonra eller Mehmetçik için semaya kalktı.

Nevşehir Merkez Alibey Camii’nde sabah ezanıyla başlayan programa Vali İlhami Aktaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Alibey Camii'nde okunan Fetih Suresi'nin ardından kılınan sabah namazından sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk, ‘Barış Pınarı Harekatı'na’ katılan Mehmetçik için "zafer" duası etti.

Türk Ordusu'nun İslam aleminin her köşesini işgale yeltenen zalim ve zorba güçlerin planlarına karşı, milletin ve bölgenin huzuru, barışın ve güvenliğin tesisi, ümmetin onuru için mücadele ettiğini belirten Öztürk, “tüm ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de ‘Barış Harekatı’ bitinceye kadar Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerimizde Sabah namazlarından sonra, Kur’an kurslarımızda ise derslerde Fetih Suresi okunarak dualar edilecek.” dedi.