Antalya'da Ilimiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençlere Yönelik Faaliyetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

ilimiz müftülüğü gençlik koordinatörlüğü gençlere yönelik faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

İlimiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Bu faaliyetler kapsamında Kepez İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Halil İbrahim Camii bünyesinde faaliyet gösteren Yunus Emre Gençlik Merkezine gençler akın ediyor.

Hafta içi her gün okuldan gelen öğrencilere gençlik merkezinde gözetmen eşliğinde derslerini yapmalarına yardımcı olunuyor, ödevleri internetten araştırılarak, gerekli olduğu durumlarda derslerinin çıktıları alınıyor ve öğrencilere derslerinde rehberlik hizmeti sunuluyor.

Gençlik Merkezine gelerek derslerini tekrar edip, ödevlerini ve araştırmalarını yapan öğrenciler bir süre oyun bilgisayarında oyun oynanıp sonrasında evlerine dağılıyorlar.

Gençlik Merkezi Faaliyetleri hakkında bilgi veren Cami İmam Hatibi Fatih GÜVEN;”  “Niyet hayır akıbet hayır. Amacımız gençlerimizi sağlıklı bir şekilde din konusunda aydınlatmak ve onlara okul derslerinde rehberlik etmek” diyerek, İlerleyen haftalarda özel matematik öğretmeni tarafından Gençlik Merkezinde gençlere yönelik  destekleyici derslerinde verileceği bilgisini verdi.