Malatya'da Ekim Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Arapgir’de Yapıldı

ekim ayı ilçe müftüleri toplantısı arapgir’de yapıldı

Malatya'da Ekim Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Arapgir’de Yapıldı

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi, İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimiz arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek amacıyla her ay mutad olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı 14.10.2015 Pazartesi günü Arapgir’de yapıldı.

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR başkanlığında, İl Müftü Yardımcımız Dr. Mehmet TAŞDELEN, İlçe Müftülerimiz ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Mustafa KÜÇÜKARSLAN katıldı.

Toplantıda Eylül ayında düzenlenen toplantıda görüşülen hususla ile Hac ve Umre Hizmetleri, Din Hizmetleri, Personel, İdari ve Mali İşler ile ilgili gündem maddelerini görüşüldü.

Toplantı sonrası Merkez Camiinde Battalgazi İlçe Müftümüz Hüseyin ÖZDEMİR’in yaptığı sohbetin ardından İl Müftümüz IŞILDAR, öğle namazını kıldırdı. Öğle namazı akabinde Kur’an-ı Kerim tilavet eden İl Müftümüz, Barış Pınarı Harekâtının zaferle sonuçlanması için de dua etti.

Arapgir programı esnaf ziyareti ile tarihi ve kültürel mekânların ziyaret edilmesiyle sona erdi.