Antalya'da Il Müftümüz Hacı Mustafa Karataş Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfında Incelemelerde Bulundu

il müftümüz hacı mustafa karataş kur’an kursu 4-6 yaş sınıfında incelemelerde bulundu

İl Müftümüz Osman ARTAN  Kumluca İlçesi Hacı Mustafa Karataş Kur’an Kursu Bünyesinde  faaliyet gösteren 4-6 yaş sınıfını  ziyaret etti.

Ziyarette Kur'an kursu yönetici ve öğreticileriyle görüşerek istek ve sorunlarını dinleyen İl Müftümüz Osman ARTAN, derslere katılıp çocuklarla oyunlar oynayıp sohbet etti. Artan;"Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazırız" dedi.

4-6 Yaş Kur'an Kursu ziyaretine İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK ve Kumluca İlçe Müftüsü  Hacı KAHRAMAN’da eşlik etti.