Antalya'da Cami Yapı Ekipmanları Fuarı Açıldı

cami yapı ekipmanları fuarı açıldı

Antalya'da Cami Yapı Ekipmanları Fuarı Açıldı

Cami Yapı Ekipmanları Fuarı, Kepez Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlenen açılış programıyla başladı.

Açılışa İl Müftümüz Osman ARTAN, Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ, İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri, Dernek yöneticileri ve stant açan firma yetkilileri katıldılar.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında yaptığı konuşmada fuarın hayırlı olması dileklerini ileten İl Müftümüz Osman ARTAN şunları dile getirdi. “Her yıl Diyanet İşleri Başkanlığımızın envanterine yeni camiiler katılıyor. Yapılan bu camilerin yapım maliyetlerini büyük oranda hayırseverlerimiz karşılıyor. İşte bu noktada bu fuarlar camilerimizin daha modern, kaliteli ve daha sağlıklı ürünlerle donatılması hususunda hayırseverlere yol gösteriyor” dedi.

Açılış programının akabinde açılan stantları ziyaret eden İl Müftümüz ARTAN sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

Bu yıl 8.’si düzenlenen ve 20 Ekim’e kadar devam edecek fuarda, minber, mihrap, kürsü, alem, ahşap kapı, elektronik mahya, ses sistemleri, avize, vitray, halı, temizlik malzemeleri gibi çok sayıda ürün yer alıyor.