Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Muslu Adıyaman'da

diyanet işleri başkan yardımcısı prof. muslu adıyaman'da

Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Muslu Adıyaman'da

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu bir dizi çalışmalar yapmak üzere Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ile birlikte Adıyaman'a geldi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ile birlikte,  6 öğretici nezaretinde eğitim gören 45 kız öğrencinin hafızlık eğitimi gördüğü Şehit Türkan Tekin Hafızlık Kuran Kursunda incelemelerde bulundu.  Öğrenciler ile sohbet eden Muslu, öğreticilerden eğitim ile ilgili bilgiler aldı. Öğrenci ve öğreticilere tavsiyelerde bulundu. Başarılar dileyerek ayrıldı.

Prof. Muslu aha sonra Abdullah Bin Ümmü Mektum Görme Engelliler Kuran Kursunu da ziyaret etti.  Kuran Kursunda eğitim gören 12 erkek, 10 bayan kursiyer ile sohbet ederek, görme engelliler Braille alfabesi eğitmeni Ümit Şahin'den ezgiler ve görme engelli öğrenci Gülsüm Şahin şiirler dinledi.

Prof. Dr. Ramazan Muslu ve Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada görme engelli kursiyer ile bire bir ilgilendi. Prof. Dr. Ramazan Muslu yaptığı açıklamada: ”Önemli olan, insanların gönül dünyasının görmesi, kalp gözünün açık olmasıdır. Allah’ın kelamını öğrenmek ve okumak için engel yoktur. Gördüğüm kadarı ile öğrencilerimiz çok başarılı. Başarılı çalışmalarından dolayı İl Müftümüz Mehmet Taşcı ve öğretici hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir manzara.” dedi.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Başkan Yarımcımız Prof. Dr. Ramazan Muslu’ya Adıyaman İl Müftülüğü Diyanet Gençlik, Engelliler ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Koordinatörlüklerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Ramazan Muslu İl Müftülüğümüzü de ziyaret etti. İl Müftümüz Mehmet Taşcı Müftülüğün faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

İl Müftümüz Mehmet Taşcı, Prof.Dr. Ramazan Muslu ve Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada'ya, Adıyaman el dokuması seccade hediye etti.