Hatay'da Il Müftümüzden Yayladağı Ilçemize Ziyaret

il müftümüzden yayladağı ilçemize ziyaret

Hatay'da Il Müftümüzden Yayladağı Ilçemize Ziyaret

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Yayladağı İlçe Müftüsü Hamza KÖSE ile birlikte, Yayladağı Kaymakamı Tahir YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yayladağı İlçe Kaymakamımız Tahir YILMAZ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüze ve İlçe Müftümüze teşekkür etti.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Yayladağı Merkez Hacı Hüseyin Camiinde Cuma namazı öncesi cemaate vaaz-u nasihatte bulundu.

Yayladağı İlçesi Muradiye 04-06 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret ederek Kuran Kursunda öğrenim gören öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftümüz, kurs hakkında bilgi aldı. 4-6 yaş Kur’an Kurslarının öneminden bahsetti. İlçe Müftümüze ve görevlimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederek  öğrencilerimize başarılar diledi.