Hatay Il Müftülüğünde Iki Acı Kayıp

hatay il müftülüğünde iki acı kayıp

Hatay Il Müftülüğünde Iki Acı Kayıp

Hatay olarak 26 Ekim 2019 tarihinde iki üzüntüyü birlikte yaşadık.

İskenderun İlçe Müftülüğüne bağlı Dumlupınar Mh. Camii Müezzin-Kayyımı Mehmet TAŞKIRAN’ın 6 ay süren rahatsızlığın sonunda 43 yaşında Rahmeti Rahman'a kavuştu. Öğle namazına müteakip İskenderun Müftümüz Osman ŞEKERCİ’nin kıldırdığı cenaze namazını müteakip Yayladağı İlçemize defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz.

Diğer görevlimiz ise, Antakya İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Sıtkı Aselcioğlu Camii Müezzin-Kayyımı Cafer ALKAN ise 2 senedir devam eden rahatsızlığı neticesinde o da 41 yaşında Rahmeti Rahman'a kavuştu. Cafer Alkan hocamızın cenazesi ise cumartesi günü namaz öncesi Yayladağı İlçesi Yenice Mahallesi Hamamçiftliğinde defnedildi. İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU cenaze namazı öncesi cemaate Vaaz ü nasihat etti. Saat 11.00’da cenaze namazını kıldırdı ve  defnedildi.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU; “Her iki görevlimizi de genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vefat eden her iki görevimize Cenab-ı Hakk’dan rahmet diliyoruz. Ailelerine ve meslektaşlarımıza sabr-ı cemiller diliyoruz.” dedi.