Rize Müftülüğü öğrencilerle Buluşuyor

rize müftülüğü öğrencilerle buluşuyor

Rize Müftülüğü öğrencilerle Buluşuyor

Rize Valiliği tarafından ilimizdeki okullar ile kamu kurumları arasında hamilik (himaye, koruma, kollama) ilişkisi kurarak okulları kurumsal olarak güçlendirmeyi hedeflediği “Okul Hamileri Projesi” adıyla bir çalışma başlatıldı.

Proje kapsamında Müftülüğümüz tarafından hamisi bulunduğumuz Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı, Abdullah Köseoğlu ve Tuğba Kişmir Okul Müdürü Hasan Aksu’yu makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Öte yandan İl Müftü Yardımcımız Tuğba Kişmir, öğrencilerle bir araya gelerek İmam Hatip ruhunun öneminden söz etti. Günümüzde hem ilmi, hem imanı, hem de irfanı sağlam gençlere ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Kişmir, Rize İl Müftülüğü olarak gençlerle yapacakları pek çok etkinliğin müjdesini verdi.