Antalya'da Umre Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı

Antalya'da Umre Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara Umre ziyaretini yapmak için Afyonkarahisar ve Isparta illerinden kayıt yaptıran umre kafilesi için Antalya Havalimanında uğurlama programı düzenlendi.

Uğurlama programına İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenleri Mustafa Gümüş, Abdukadir TEPE, 111 kişiden oluşan umrecilerimiz ve yakınları katıldılar.

Programda Umre yapmak üzere yola çıkan vatandaşlarımıza uğurlama ekibi tarafından Umre ibadetinin yapılışı konusunda kısa bilgiler verildi, sağlık ve sıhhat içinde gidip gelebilmeleri için temennilerde bulunuldu. Umrecilerimiz İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL’in yaptığı duanın akabinde kutsal yolculuğa uğurlandı.