Mersin'de şehidimizi Ebediyete Uğurladık

şehidimizi ebediyete uğurladık

Mersin'de şehidimizi Ebediyete Uğurladık

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Yenişehir Hz. Mikdat (Muğdat) Camii'nde ikindi namazını müteakip İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Şehir Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü.

Akbelen Şehitliğinde Kur’an tilaveti ve İl Müftüsü Dr. Kondi’nin yaptığı dua ile Şehidin cenazesi gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkcıoğlu, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MHP Mersin milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Alpay Antmen, askeri ve mülki erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.