Duzce'de Engelliler Umre Için Yarıştı.

engelliler umre için yarıştı.

Duzce'de Engelliler Umre Için Yarıştı.

Müftülüğümüz tarafından görme ve işitme engellilerin dini bilgilerini geliştirmek, onları Kur’an-ı Kerim okumaya teşvik etmek, inanç esasları ve siyer-i nebi konularında bilgilerini artırmak amacıyla umre ödüllü “İşitme ve Görme Engelliler Arası Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması” yapıldı.

Müftülüğümüz toplantı salonunda yapılan yarışmaya, 4 işitme engelli yarışmacı katıldı. İl Müftümüz Hüseyin Can’ın komisyon başkanlığında Müftü Yardımcısı Ünal Baş, Şube Müdürü Yusuf Yıldız, Müftülük İl Engelli Koordinatörü Mustafa Akbaş komisyonda yer aldı.

Yarışmada işitme engellilerden Rümeysa Merve Erdem birinci olarak Umre ödülüne layık görüldü. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.