Hatay'da Ilimiz Müftülüğünde Umre ödüllü Işitme Ve Görme Engelliler Arası Kur'an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı

ilimiz müftülüğünde umre ödüllü işitme ve görme engelliler arası kur'an-ı kerim ve dini bilgiler yarışması yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca görme engellilerin dini bilgilerini geliştirmek ve Kur’an’ı Kerim okumalarını teşvik etmek amacıyla " İşitme ve Görme Engelliler Arası Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması" il birinciliği seçimi, İl Müftülüğümüzde yapıldı.

Yarışma sonucunda İşitme Engelliler Arası Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması il birincisi Ayşe SARPKAYA olurken, Görme Engelliler Arası Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler yarışmasında ise il birincisi ise Fidan OKUR oldu.

Yarışmacılara İl Müftülüğümüzce hediyeler takdim edildi.

Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığımızca İşitme ve Görme Engelliler Arası Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması il birincisi olan yarışmacılarımız umre ile ödüllendirildi.