Rize'de Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

kasım ayı personel toplantısı yapıldı

Rize'de Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2019 yılı Kasım ayı personel toplantısı tüm personelin katılımıyla eski müftülük sitesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

04 Kasım 2019 Pazartesi günü iki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında, Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı, Abdullah Köseoğlu ve Tuğba Kişmir’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıda hac ve umre işlemleri, Kudüs bağlantılı ve sömestr tatili umre turu kayıtları, 3- 9 Kasım organ bağış haftası, cami odaklı din hizmetleri bilgi formu, 11 milyon adet fidan dikimi, koruyucu aile tanıtım çalışmaları,   Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri, cami bilgileri güncelleme işlemleri, mesai saatleri talimatı, ihtiyaç odaklı ve 4-6 yaş grubu Kur’an kursları ara tatil eğitim semineri gibi konular görüşüldü.