Bilecik'de Yediler Camiinde Sabah Namazı Buluşması

yediler camiinde sabah namazı buluşması

Bilecik'de Yediler Camiinde Sabah Namazı Buluşması

YEDİLER CAMİİNDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

08/11/2019 Cuma günü İlimiz Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Camiinde Sabah Namazı Buluşması  programı düzenlendi.

Programa İl Müftü İl Müftüsü Necati AKKUŞ, Vaizler, Şube Müdürleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yediler Camii İmam Hatibi İsa ATAY tarafından Fetih Suresi tilavetiyle başlayan program; Sabah namazının kılınmasının akabinde, dua ve tesbihatlarla devam etti.

Programa katılan İl Müftüsü Necati AKKUŞ, cami cemaatine hitabında;  Allaha itaatin tam olarak gerçekleşmesi için peygambere de itaatin gerekli olduğunu, Hz Peygamberin kıyamete kadar tüm Müslümanları kardeşi olarak gördüğünü dolayısıyla Müslümanların da Hz Peygamberi kendisinden, ailesinden ve hatta tüm insanlardan daha fazla sevmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra Sabah Namazında Buluşması programı çorba ikramıyla son buldu.