vekil imam alım ilanı

vekil imam alım ilanı yayınlandı

vekil imam alım ilanı

Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav, Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince İlimiz Altınordu İmam-Hatip Lisesi Cami ile Karşıyaka Mahalle Ensar Camine grubu) sınavla vekil imam-Hatip ataması yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI

I- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak,

2- En az imam-Hatip Lisesi mezunu olmak,

3- 2018 KPSS (DHBTS) puanı en az 60 ve üzeri olmak,

1. Müracaatlar İl Müftülüğüne yapılacak olup, müracaat sırasında 2018 KPSS (DHBT) sonuç çıktısı, öğrenim belgesi, Nüfus Cüzdan sureti ile varsa hafızlık belgesi başvuru dilekçesine eklenecektir.
  2. İsteklilerin 18.11.2019 tarihi mesai bitimine kadar İl Müftülüğüne müracaat etmeleri ve sınavın yapılacağı 20 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 09.00'da İl Müftülüğü sınav salonunda hazır bulunulması.

Müracaatlar bizzat kendileri tarafından yapılacak olup, süresi içinde yapılma an müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır