Hatay'da 04-06 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Tanıtım Standı Açılış Programı

04-06 yaş kur'an kursu öğrencileri tanıtım standı açılış programı

Hatay'da 04-06 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Tanıtım Standı Açılış Programı

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyesi  Fatih  OKUMUŞ ve İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri UÇAK, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen kutlama programı çerçevesinde 04-06 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri tarafından Alışveriş Merkezlerinde açılan tanıtım standının açılışını yaptılar.

İl Müftümüzün yaptığı açış konuşmasının ardından Kurul üyesi  Fatih  OKUMUŞ’un yapmış olduğu dua ile kurdela kesilerek tanıtım standını gezdiler.

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen kutlama programı çerçevesinde 04-06 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri tarafından 8-9 Kasım 2019 tarihlerinde Antakya Palladium Alışveriş Merkezi açılan tanıtım standına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Ayrıca; Antakya Primemall Alışveriş Merkezinde 10-11 Kasım 2019 tarihleri arasında tanıtım standı açılacaktır.