Rize'de "okul Hamileri Projesi" çerçevesinde Imam Hatip öğrencileriyle Etkinlik

"okul hamileri projesi" çerçevesinde imam hatip öğrencileriyle etkinlik

Rize'de "okul Hamileri Projesi" çerçevesinde Imam Hatip öğrencileriyle Etkinlik

Rize İl Müftülüğü, Valiliğin “Okul Hamileri Projesi” kapsamında Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yönelik bir dizi etkinlik planladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ve İl Müftülüğünün öğrencilere daha yakından tanıtılmasını hedefleyen etkinlikler kapsamında İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, okul meslek dersleri öğretmenleri Ervanur Turan ve Canan Bilgili nezaretinde bir gurup öğrenciyle Sahil Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu ziyaret edildi.

İlk kez 4-6 yaş Kur’an Kursu’na geldiklerini ifade eden öğrenciler bir süre çocuklarla çeşitli etkinlikler yaptılar. Kur’an Kursu’nda verilen eğitim hakkında öğrencileri bilgilendiren Kurs Yöneticisi Duygu Kaçaranoğlu, 4-6 yaşın eğitim açısından öneminden bahsetti.

Program, kursun ikramı ile son buldu.