Ardahan'da Göle’de Mevlid-i Nebi Konferansı

göle’de mevlid-i nebi konferansı

Ardahan'da Göle’de Mevlid-i Nebi Konferansı

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN Göle İlçe Müftülüğü tarafından 13.11.2019 tarihinde Göle Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen “Peygamberimiz ve Aile” temalı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Göle İlçe Müftü Vekili Turğut TOPALOĞLU’nun açılış konuşmalarının ardından Göle Belediye Başkanı İlhan GÜLTEKİN selamlama konuşmalarını yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle hazırlanan Sinevizyon gösterisi izlenildi. Sonrasında İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN  “Peygamberimiz ve Aile” temalı akıcı ve doyurucu konferansını tamamladıktan sonra Göle Belediye Başkanı İlhan GÜLTEKİN tarafından kendilerine çiçek takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.