Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Nevşehir’de

hac ve umre hizmetleri genel müdürü remzi bircan, nevşehir’de

Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Nevşehir’de

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinliğine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, programına Valilik ziyareti ile başladı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret eden Bircan, Vali Aktaş’a Hac ve Umre Hizmetleri hakkında bilgi verdi ve kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Genel Müdür Remzi Bircan’ı Nevşehir’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti ve Mevlid-i Nebi Haftası’nı da tebrik etti.

Vali Aktaş, günün anısına Genel Müdür Remzi Bircan’a Kapadokya yöresine ait el sanatlarından “halkalı hitit” hediye etti ve bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın ziyaretlerinde İl Müftüsü Yakup Öztürk de eşlik etti.

Valilik ziyaretinden sonra il müftülüğünü ziyaret eden Bircan, İl ve İlçe Müftülüklerimizce yürütülen hizmetler hakkında İl Müftümüz Yakup Öztürk’ten bilgiler aldı.

İlçe müftüleri ile toplantı yapan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı memnuniyeti ifade ederek İl Müftüsü Yakup Öztürk ve ilçe müftülerine teşekkür etti. Bundan sonraki yapılacak hayırlı hizmetler için başarılar diledi.

Müftülük ziyaretinden sonra “Mevlid-i Nebi Haftası” dolasıyla Kapadokya Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Nevşehir halkı ile buluşan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, "Peygamberimiz ve Aile" konulu bir konferans verdi.

Konferanstan sonra Hacıbektaş İlçesine geçen Remzi Bircan, burada Kaymakam Kübra Kurtoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Konferans Salonunda Hacıbektaşlılar ile bir araya gelen Bircan, orada da "Peygamberimiz ve Aile" konulu bir konferans verdi.

Konferans sonunda ilçe müftülüğünü ziyaret eden Bircan, İlçe Müftülüğünce yürütülen hizmetler hakkında İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan’dan bilgiler aldı.

İlçede yaptıkları çalışmalardan dolayı memnuniyeti ifade ederek İlçe Müftüsü Bahacan’a teşekkür etti. Bundan sonraki yapılacak hayırlı hizmetler için başarılar diledi.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Nevşehir programını Hacı Bektaş Veli Müzesi ve türbesini ziyaret ile bitirdi.