Yalova'da Il Müftülüğümüz 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Konferans Düzenledi.

il müftülüğümüz 2019 yılı mevlid-i nebi haftası münasebetiyle konferans düzenledi.

2019 Yılı Mevlid-İ Nebi Haftası Münasebetiyle,  06/11/2019 tarihinde Raif DİNÇKÖK Konferans Salonunda Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa AĞIRMAN’ın konuşmacı olarak katıldığı 2 Hz. Peygamber ve Aile “ konulu konferans düzenlendi. Kur’an- Kerim tilavetiyle başlayan program,  açılış konuşmaları ve “ Hz. Peygamber ve Aile “ konulu konferansla devam etti. Prof.Dr. Mustafa AĞIRMAN konuşmasında “Ailenin Önemini ve Peygamberimizin hayatından yaptığı örneklerle örnek ailenin nasıl olması gerektiğini vurguladı.Programa gelenlere yapılan ikram ve kitap dağıtımı ile sona erdi.