Bingol'de Ara Tatil Hizmet Içi Eğitim Semineri Düzenlendi.

ara tatil hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Bingol'de Ara Tatil Hizmet Içi Eğitim Semineri Düzenlendi.

Bingöl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç odaklı ve 4-6 yaş Kur’an Kurslarında görev yapan Öğreticilerine yönelik, 18-21 Kasım 2019 tarihleri arasında eğitim semineri verildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile başlayan program, İl Müftümüz Muharrem Genç’in  açılış konuşması ile devam etti.

İl Müftülüğümüz  Konferans Salonunda gerçekleşen  Eğitim seminerinde; ‘’Temel Afet ve Acil Durum Bilinci-Mehmet Emin BOĞATEKİN Afet İl Müdürü’’,“Çocuğa Sınıf Yönetimi-Hasan AĞUŞ PDR Öğretmeni”, “Erken Çocuklukta Dini Gelişim-Dr.Cengiz MÜRSEL Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi”, “Erken Çocuklukta Mahremiyet Eğitimi-Hanife MİRAN İl Müftü Yardımcısı”, “Etkili İletişim Yöntemleri Çocuklarla İletişim Öğrencilerle İletişim Velilerle İletişim-Hatice KILINÇER Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi”,’’2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Esasları DİBBYS/EHYS Eğitimi’’sunumlarını gerçekleştirdi.

Müftülüğümüzün düzenlediği eğitim seminerine tüm ilçe müftülüklerimiz bünyesinde görev yapan olan 60 öğretici katılım sağladı.