Osmaniye'de Başkanlık Müşaviri ömer Aydın Tarafından “inanç Varsa Engel Yok” Konulu Konferans Verildi

başkanlık müşaviri ömer aydın tarafından “inanç varsa engel yok” konulu konferans verildi

03 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle 03.12.2019 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Ömer AYDIN tarafından “İnanç Varsa Engel Yok” konulu konferans verildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen program, Envar-ül Hamit Camii Müezzin Kayyımı Yunus ÖNAT’ın Kur'an Kerim tilavetiyle başladı.

Görme engelli Kur'an Kursu öğrencilerimiz Maide KÖNEZ ve Ayşe ŞAHİN'in Kur'an-ı Kerim okuyup mealini verdikleri programda, görme engelli öğrencimiz Damla ÖZCAN ilahi söyledi.

İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı – Başkanlık Müşaviri Ömer AYDIN tarafından “İnanç Varsa Engel Yok” konulu konferans verildi.

Konferansa İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, din görevlileri, vatandaşlar, engelli Kur'an Kursu öğrencilerimiz ve aileleri katıldılar.