Çorum'da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Başladı

evliliğe ilk adım seminerleri başladı

Çorum'da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Başladı

Çorum İl Müftülüğümüz tarafından yeni evlenen çiftler için "Evliliğe İlk Adım" seminerlerinin ilki yapıldı.

Diyanet Gençlik Merkezinde yapılan ilk seminere İl Müftümüz Muharrem Biçer, Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Sani Soytürk, ADRB Vaizi Gülay Kunduracı, İl Vaizi Kemal Demirden ile yeni evlenen çiftler katıldı.

Seminerin açışılışını İl Müftümüz Muharrem Biçer yaparken konuşmasında aile yapısının korunması ve güçlenmesine dikkat çekerek Peygamber Efendimiz ve Aile hayatından örnekler sundu. Müftü Biçer, güçlü toplumların ve milletlerin oluşabilmesi için "Aile" kurumunun güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Evliliğe İlk Adım seminerlerinin ilki ADRB Vaizi Gülay Kunduracı ve İl Vaizi Kemal Demirden tarafından verildi.

Seminerler 4 hafta sonları Diyanet Gençlik Merkezinde devam edecek...