Kirklareli'de Aile Seminerleri Devam Ediyor

aile seminerleri devam ediyor

Kirklareli'de Aile Seminerleri Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürürlüğe konan Aile Seminerleri Kırklareli İl ve ilçelerinde devam ediyor.
Proje kapsamında il merkezinde düzenlenen ilk seminer sonunda 20 kişiye katılım belgesi verildi.

Kırklareli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü İl Vaizi Fatma Silkin Erol yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Aile Büromuzun sözlü, nişanlı, evli çiftlere yönelik, dört haftada sekiz sunum şeklinde düzenlemiş olduğu “Evliliğe İlk Adım” seminerleri tamamlandı. 07.12.2019 Cumartesi günü yapılan son seminerin ardından İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş tarafından katılımcılara “Katılım Belgesi” verildi. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu “Evliliğe İlk Adım” kitapçıkları hediye olarak takdim edildi.
Seminerlerin hedefi “Ahirete Uzanan Birliktelik” olarak vasıflandırılan evlilik hususunda İslami değer ve kaynaklardan yola çıkarak halkın bilgi ve bilinç düzeylerini arttırmaktır. Yeni yılda da farklı tarihlerde gelen talepler doğrultusunda “Evliliğe İlk Adım” seminerlerini planlıyoruz. Seminer programlarında İl vaizleri Mukaddes Güney ve Macide Altunkaya ile birlikte dönüşümlü olarak seminerler yapmaktayız." dedi.