Osmaniye'de "okul öncesinde Ahlaki Gelişim Ve Din Eğitimi" Konulu Konferans Düzenlendi

"okul öncesinde ahlaki gelişim ve din eğitimi" konulu konferans düzenlendi

11.12.2019 tarihinde Din Eğitimi Uzmanı  Kübra Kamer EKİCİ tarafından “Okul Öncesinde Ahlaki Gelişim ve Din Eğitimi” konulu konferans verildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen program Envar-ül Hamit Camii Müezzin Kayyımı Yunus ÖNAT’ın Kur'an Kerim tilavetiyle başladı.

İl Müftü Yardımcısı Berrin ERDOĞAN tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, Din Eğitimi Uzmanı  Kübra Kamer EKİCİ tarafından “Okul Öncesinde Ahlaki Gelişim ve Din Eğitimi” konulu konferans verildi.

Konferansa İl Müftü Yardımcısı Berrin ERDOĞAN, Kur'an kursu öğreticileri, vatandaşlar, Kur'an kursu öğrencileri ve aileleri katıldılar.