Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı

ilçe müftüleri toplantısı

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı

Kadışehri İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Salih Sezik, İl Müftü Yardımcıları  ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.

“AMAÇ HİZMETLERDE ETKİNLİĞİ VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK”

İl Müftümüz Salih SEZİK başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlendi.

Yapılan toplantıda, özel vaaz ve irşat programının değerlendirilmesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün “Cami Hizmetlerinde Verimliliğin Artırılması” genelgesinin değerlendirilmesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün “ Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” projesinin duyurulması, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2020 Yılı Hac organizasyonu görevli seçim talimatının görüşülerek karara bağlanması ve 2020 Yılı Eylem Planı görüşüldü.

Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapılarak toplantı sona erdi.