Kirklareli'de Engelli Kardeşlerimizi Umre Için Mukaddes Topraklara Uğurladık

engelli kardeşlerimizi umre için mukaddes topraklara uğurladık

Kirklareli'de Engelli Kardeşlerimizi Umre Için Mukaddes Topraklara Uğurladık

İşitme Engelli Enes SAVAŞ ile Görme Engelli Taha TOPRAK düzenlenen uğurlama merasimi ile mukaddes topraklara uğurlandı.
Kırklareli Vilayet Meydanı önünde düzenlenen merasime İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Aile ve Sosyal Poltikalar İl Müdürü Mehmet Karaman, Şube Müdürleri Seyit Ali Aydil, Abdullah Mangır, Engelli Koordinatörü İl Vaizi Nuh Yılmaz, daire personeli ve engelli yakınları katıldı.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Devletimiz engelli vatandaşlarımız için bir çok hizmet ve destek vermektedir. Diyanet İşleri Başkanlığımız da engelli kardeşlerimize din ve eğitim hizmeti sunmaktadır. İlimiz Müftülüğünce açılan işaret dili Kuran Kursu ile Görme Engelli Kursuna katılıp imtihanda başarılı olan iki kardeşimizi ve görme engelli kursiyerin ailesinden bir kişiyi Diyanet İşleri Başkanlığımız umreye gönderiyor. Kardeşlerimizi, ailelerini ve değerli hocalarımızı tebrik ediyorum.Yolları açık olsun" dedi.