Balikesir'da Buralar Hak Ve Hakikatla Buluşma Yerleridir

buralar hak ve hakikatla buluşma yerleridir

Balikesir'da Buralar Hak Ve Hakikatla Buluşma Yerleridir

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Bandırma İlçemizde bir dizi ziyarette bulundu.

İlçe temasları kapsamında Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi teşvik etmek, sevindirmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Ali Rıza El-Bezzaz Kur’an Kursu, Muradiye Kur’an Kursu ve 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarını ziyaret eden İl Müftümüz, buralarda öğrencilerle bir süre sohbet etti. İl Müftümüz,        “Buralar, günahsız dimağlarınızın hakikat membaı Kur’an’la besleneceği yerlerdir. Buralar, hak ve hakikatla buluşma yerleridir. Buralarda Temel dini bilgilerin yanısıra ahlaki değerleri de öğreneceksiniz inşallah” diye konuştu.

İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında İl birincisi olan, Ali Rıza El-Bezzaz Kur’an Kursu öğrencisi İlyas KALYONCU’yu ödüllendiren İl Müftümüz, öğrencilerle yemekte beraber oldu.

17 Eylül Üniversite Camii inşaatı ile Paşakent Mahallesinde yapımı devam eden Hz. Mevlana Camii inşaatlarını da yerinde inceleyen Müftümüz, sevgievlerimizde kalan misafir öğrencileri de ziyaret etti.

Son olarak Muradiye Camiinde vaaz ve irşat hizmetlerinde bulunan İl Müftümüz, esnaf ziyaretlerinde bulunarak İlçeden ayrıldı.