Duzce'de Mehmet Akif Ersoy Minikleri De Yardım Kampanyasına Katıldı.

mehmet akif ersoy minikleri de yardım kampanyasına katıldı.

Duzce'de Mehmet Akif Ersoy Minikleri De Yardım Kampanyasına Katıldı.

Müftülüğümüz tarafından yapımı devam eden Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatı için minik eller hayırda yarışıyor.

Müftülüğümüz tarafından yapımı devam eden Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatı için başlatılan yardım kampanyasına, Azmimilli Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler de dâhil olarak kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Kur’an Kursu inşaatında harcanmak üzere İl Müftümüz Hüseyin Can’a teslim ettiler.

Miniklerin anlamlı davranışları kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ve duygulandırdığını belirten İl Müftümüz Hüseyin Can, örnek davranışlarından dolayı minikleri ve Kurs Öğreticileri Gülseren Yıldırım, Tuğba Akyüz ve Gürkan Yıldırım’ı tebrik etti.