Duzce'de Kaynaşlı Yatılı Hafızlık Kız Ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu Temeli Dualarla Atıldı.

kaynaşlı yatılı hafızlık kız ve 4-6 yaş kur'an kursu temeli dualarla atıldı.

Kaynaşlı ilçemizde hayırsever Ahmet Dertli tarafından Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlanan arsa üzerine yapılacak olan Yatılı Hafızlık Kız ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun temeli düzenlenen tören ile atıldı.
Temel atma törenine Düzce Valimiz Dr.Zülkif Dağlı, Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek, İl Müftümüz Hüseyin Can, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, İlçe Müftüsü Yavuz Horoz, İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile baslayan Kaynaşlı Yatılı Hafızlık Kız ve 4-6 Yaş Kur'an Kursunun temeli protokol konuşmalarının ardından İl Müftümüz Hüseyin Can tarafından yapılan dua eşliğinde atıldı,