Bilecik'de Müftü Akkuş’un Başkanlığında Son Personel Toplantısı Yapıldı

müftü akkuş’un başkanlığında son personel toplantısı yapıldı

Bilecik'de Müftü Akkuş’un Başkanlığında Son Personel Toplantısı Yapıldı

Bilecik Müftüsü Necati Akkuş başkanlığında Şube Müdürleri, Vaizler ve Din Görevlilerinin de katıldığı 2019 yılının son toplantısı olan Aralık ayı Personel toplantısı yapıldı

30/12/2019 tarihinde yapılan toplantı Kur an – Kerim tilaveti ile başladı. Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Aksoy ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Davut Özdal tarafından gündem maddelerini okunarak personel ile istişaresi yapıldı.

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan İl Müftüsü Necati Akkuş  toplantıya katılarak Personele dua ve nasihatlerde bulundu. Ayrıca Müftü Akkuş  “Osmanlı Yatılı Hafızlık Kur an Kursu size bir emanettir. Bu emaneti muhafaza edin.  Bu Kuran Kursu bir fidandır. Bu fidanı susuz bırakmayın ve en güzel şekilde canlı tutmaya çalışın. Bizler hem devlet memuruyuz hem de dinin memuruyuz. Memur iki manaya gelir hem iş yapan hem de iş yaptıran. Sizler işinizi olması gerektiği gibi icra edin ve insanlara emri bil maruf nehyi anil münkeri de tavsiye edin.” Diyerek toplantıya katılan personeli ile helalleşti.